MENU

Individuele begeleiding / Coaching

Kort gezegd mag je van Hobega een begeleidings-/coachingstraject verwachten van zo'n 6 sessies van 55 minuten, waarbij we beginnen met het vaststellen van positieve en reële doelen, die we aan het eind van het traject gehaald zullen hebben. Dit kan zowel op het gebied van school, als van werk, als van relatie (met anderen of met jezelf).

Iets uitgebreider gezegd: we gaan kijken naar wat jij wilt bereiken in plaats van kijken naar wat er allemaal misgaat; we gaan veel observeren en analyseren. Dit houdt in dat er goed gekeken wordt naar wat jij nou écht wilt. En hoe is dat te realiseren? Wat heb je daarvoor nodig? En niet onbelangrijk: Hoe kun je ervoor zorgen dat het ook beklijft? We gaan werken aan acceptatie van jezelf (en je HB), aan eventuele kennishiaten die je hebt opgelopen, aan zelfontplooiing. Maar ook gaan we kijken wat HB nou eigenlijk is en wat het voor invloed op jou heeft. Het zal je een gevoel van erkenning en ook herkenning geven.

Hobega reikt praktische handvatten aan, waarmee je na afronding van de sessies zelf verder kunt.

En leeftijd speelt geen rol. Van 3 tot 99 jaar en ouder: iedereen is welkom.

Hobega is een bureau voor advies, begeleiding en coaching op het gebied van (hoog)begaafdheid.

Klik op één van onderstaande diensten om meer te weten te komen over wat Hobega voor u kan betekenen.

Maak nu een vrijblijvende kennismakingsafspraak

Onze specialisten hebben tientallen jaren ervaring met de begeleiding, ondersteuning en educatie van hoogbegaafden. Wilt u meer weten? Bel ons, mail ons, of vul het formulier in en wij bellen u zo snel mogelijk terug.

U kunt ons telefonisch bereiken tijdens kantooruren op 072 505 40 88 of buiten kantooruren op 06 2962 7772 . Daarnaast kunt u mailen naar info@hobega.nl

Wilt u reageren op deze pagina? Laat dan hieronder een bericht achter

'Richelle is een gedreven vakspecialist met verschillende invalshoeken voor haar deskundigheid: zelf sinds jaar en dag leraar, met specialistische kennis over hoogbegaafdheid in het onderwijs en HB-ervaringsdeskundige. Van harte aanbevolen!'

Grethe van Geffen; oud-voorzitter van de vereniging Mensa NL

Actueel op Twitter

@Hobega

Richelle de Deugd @ Hobega - @De_Monitor Veel ervaring, in t onderwijs alsook als partij erbuiten die al jaren t onderwijs adviseert: https://t.co/xmtfuF41af (Richelle)

06-09-2017 om 19:10

Richelle de Deugd @ Hobega - @De_Monitor Bevraag me gerust over passend onderwijs!

06-09-2017 om 19:07

Copyright © 2018 Hobega - alle rechten gereserveerd -

KvK: 53232364 BTW nummer NL100148153B01

Bezoek ook onze andere sites: www.toprooster.nl www.DDA.nl