MENU

Kennismakingsgesprek

Als u een coachingstraject (meestal een sessie of zes) overweegt, voor uzelf of voor uw kind, dan stel ik voor dat u eerst voor een oriënterend kennismakingsgesprek langskomt. Daaraan zijn geen kosten verbonden, omdat ik het belangrijk vind om elkaar eerst wat beter te leren kennen, voordat we al dan niet volgende stappen zetten.

Als het om uw kind gaat, gaat mijn voorkeur ernaar uit dat uw kind meekomt, omdat het belangrijk is dat de coach en het kind een klik ervaren.

We praten dan globaal over wat u bezighoudt, waar u knelpunten ervaart of expliciet hulp bij zoekt. Ik luister graag naar uw verhaal, maar zal ook al verhelderen en tips en handvatten bieden als het aan de orde is.

Na dit gesprekje van 25 minuten hebben we elkaar iets beter leren kennen. U laat dan later per e-mail of telefoon weten of u een coachingstraject bij Hobega wilt starten of (nog) niet.

Hobega is een bureau voor advies, begeleiding en coaching op het gebied van (hoog)begaafdheid.

Klik op één van onderstaande diensten om meer te weten te komen over wat Hobega voor u kan betekenen.

Maak nu een vrijblijvende kennismakingsafspraak

Onze specialisten hebben tientallen jaren ervaring met de begeleiding, ondersteuning en educatie van hoogbegaafden. Wilt u meer weten? Bel ons, mail ons, of vul het formulier in en wij bellen u zo snel mogelijk terug.

U kunt ons telefonisch bereiken tijdens kantooruren op 072 505 40 88 of buiten kantooruren op 06 2962 7772 . Daarnaast kunt u mailen naar info@hobega.nl

Wilt u reageren op deze pagina? Laat dan hieronder een bericht achter

'Richelle is een gedreven vakspecialist met verschillende invalshoeken voor haar deskundigheid: zelf sinds jaar en dag leraar, met specialistische kennis over hoogbegaafdheid in het onderwijs en HB-ervaringsdeskundige. Van harte aanbevolen!'

Grethe van Geffen; oud-voorzitter van de vereniging Mensa NL

Actueel op Twitter

@Hobega

Richelle de Deugd @ Hobega - @De_Monitor Veel ervaring, in t onderwijs alsook als partij erbuiten die al jaren t onderwijs adviseert: https://t.co/xmtfuF41af (Richelle)

06-09-2017 om 19:10

Richelle de Deugd @ Hobega - @De_Monitor Bevraag me gerust over passend onderwijs!

06-09-2017 om 19:07

Copyright © 2018 Hobega - alle rechten gereserveerd -

KvK: 53232364 BTW nummer NL100148153B01

Bezoek ook onze andere sites: www.toprooster.nl www.DDA.nl